Malvin Moskalez

Venster Acties

Malvin Moskalez

FOR THE BEAUTY KEPT INSIDE Release Concert

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Listwaar Waversebaan 139 3050 Oud-Heverlee Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

Net zoals al het leven terug te voeren is naar één bepalend moment - de oerknal - is er één gebeurtenis in het leven van Malvin Moskalez die het pad van zijn carrière volledig heeft veranderd. Zeventien jaar geleden eindigde een motorrit in een dramatisch ongeval waarbij Malvin een onderbeen verloor. In een flits was alles anders. Muziek hielp om de gebeurtenis te verwerken. Malvin herontdekte zijn liefde voor gitaar, zang en songwriting. Een ontmoeting met muzikant en producer Steven De Bruyn zorgde voor een flinke creatieve kruisbestuiving.

Het resultaat is het debuutalbum ‘For the beauty kept inside’ dat op 28 oktober 2022 werd uitgebracht. Pure emotie minimaal vertolkt maar daarom niet minder warm of persoonlijk. De straffe stem en akoestische gitaar van Malvin Moskalez krijgen hier alle ruimte om groots te zijn.

Fotograaf Stephan Vanfleteren – fan van het eerste uur – maakte naast het beeld voor de albumcover voor het eerst ook clips. De kers op de taart!

Malvin Moskalez is het alter-ego van Nico Goethals (Gent, 1973), een man met een bewogen leven. Die nu dus pas debuteert. Zijn artiestennaam is een eerbetoon aan zijn twee grootmoeders. Malvina Tweckhuizen baatte een volkscafé uit in Gent. Deze bruisende omgeving stond in schril contrast met het barre leven van andere grootmoeder Tatjana Moskalez, een Russisch-Oekraïense die na twee wereldoorlogen in België belandde. De dualiteit van plezier en pijn kenmerkt de man.

Backstage Dinner voor het concert, Everzwijnragout € 28,00, om 19u, enkel op reservatie: reservatie@listwaar.be

Afbeelding van Malvin Moskalez