Lunchworkshop 'Het Ondertussen Benutten'

Lunchworkshop 'Het Ondertussen Benutten'

Venster Acties en details

€ 222

Datum en tijd

Locatie

Kas Van Kaat

2a Herfterlaan

8024 PJ Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Leer wat "het ondertussen" - de liminale fase - je kan brengen en hoe het vóór je kan werken in veranderprocessen.

Over dit evenement

"Het moet echt anders"... een veelgebruikte zin als je weet en voelt dat het anders moet. Maar hoe? Hoe kom je tot de kern van de verandering die nódig is om daadwerkelijk van betekenis te zijn? Hoe vind je grip op complexe opgaven waar we als maatschappij voor staan? Koersen op de betekeniseconomie, betekent dat er ándere inzichten nodig zijn om het daadwerkelijk ánders te gaan doen. Gevaar van veranderprocessen is te snel een nieuwe werkelijkheid willen creëren. Leer het veranderproces de ruimte te geven en nodig verschillende perspectieven uit. Dit zorgt voor verdieping in het veranderproces en creëert een nieuwe situatie die past en beklijft.

Leer wat "het ondertussen" - de fase tussen de oude en nieuwe situatie - je kan brengen en hoe het vóór je kan werken. Volgens de Franse antropoloog Van Gennep verloopt een transitie in drie fases: separation, liminality en incorporation. Rituelen markeren de overgangen tussen die fasen en in het ondertussen - de liminale fase - gebeurt de daadwerkelijke verandering. Hij schrijft hierover in 'Les Rites de Passage' (1909) en schept daarmee een waardevol kader voor verandering. Voortbordurend hierop hebben we een denkmodel ontwikkeld dat helpt om in elk van de drie fases in transitieprocessen de juiste vragen te stellen op het juiste moment.

Leer over de kracht van het ondertussen in deze workshop, verdiep elke transitie door gebruik te maken van het denkmodel en benut de veranderpotentie.

Ontvang korting als je met een groepje komt!

Kom je met een groep van vijf personen dan ontvangen jullie 111,- korting en betaal je samen 999,- euro! En wat een toffe booster is dat voor je veranderproces ;)

Maak bij het afrekenen gebruik van de kortingscode: groepskorting (enkel geldig bij het boeken van 5 tickets).

Wees welkom!

Delen met vrienden