Gratis

Levensbeschouwelijke Stadswandeling

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (Meet & Greet, bij goed weer buiten). Afsluiten in het ARhus Café

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na de succesvolle lezingenreeks ‘Samenleven in dialoog’ in 2019, gaan we dit jaar op pad in Roeselare. Tijdens een boeiende wandeling ontdek je diverse gebedshuizen in het centrum. Een stadsgids vertelt je onderweg verhalen en wijst je bezienswaardigheden aan. Je ontdekt hoe elke levensbeschouwing het thema ‘geboorte en leven’ bekijkt.

Er zijn twee wandelingen van een viertal kilometer. Beide lussen beginnen en eindigen in ARhus De Munt, en dit op hetzelfde moment. Na de wandeling kan je bij een hapje en een drankje in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de levensbeschouwingen en andere deelnemers.

Lus 1: Huis van de Mens › Evangelische Kerk › Protestantse Gemeenschap

Lus 2: Moskee › Pinkstergemeenschap › Katholieke Kerk

I.s.m. Stad Roeselare, Protestantse kerk 'De Geuzentempel', Pastorale Eenheid Sint-Franciscus Roeselare, Huis van de Mens Roeselare, moskee El Nour, vzw Christengemeente Roeselare, vzw De Roepstem en Unia.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (Meet & Greet, bij goed weer buiten). Afsluiten in het ARhus Café

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen