Lannoo@Gazon - Teken, luister, ontdek en knutsel!

Lannoo@Gazon - Teken, luister, ontdek en knutsel!

Venster Acties en details

€ 6 – € 12

Datum en tijd

Locatie

Gazon

Warmoezeniersweg 20

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Een gezellige namiddag plezier met auteurs en illustratoren met workshops, met voorlezen, met een zoektocht en de mooiste kinderboeken.

Over dit evenement

Afbeelding van Lannoo@Gazon - Teken, luister, ontdek en knutsel!

Een namiddag vol plezier op zondag 28 augustus voor ouders en kinderen op een leuke locatie met een zomers drankje in de hand.

Op het programma:

  • Mattias De Leeuw won met Circusnacht het Gulden Palet 2017. Zijn debuut, het woordeloze prentenboek De steltenloper, werd bekroond met een Boekenpluim. Mattias, illustrator en verhalenverteller, geeft een workshop rond zijn nieuwe boek Gered!
  • Tekenen is de passie van Tom Schoonooghe. Zijn tekeningen en ontwerpen zijn te zien op muren, in decoraties, op posters, sites en in animaties. Zijn kinderboeken werden bekroond en vertaald in verschillende talen. Op Gazon wil hij zijn liefde voor tekenen delen aan de hand van een workshop rond zijn nieuwe boek Het eigenwijze huisdierenboek.
  • Het eerste boek van Vos en Haas verscheen meer dan 20 jaar geleden. (Het won meteen 6 prijzen, waaronder de Jonge Gouden Uil). Met vertalingen in veertien landen en een animatiereeks op TV groeiden de verhalen van dit fantastische duo uit tot de klassiekers voor eerste lezers. In onze knutselhoek kan je schilderen, tekenen, kleuren met de doe-opdrachten van Vos en Haas.
  • Geen Bassie zonder Adriaan, geen Stinkhond zonder Plattekat. Dit olijke duo is de favoriet van vele kinderen. Klaas Demeulemeester leest voor uit deze grappige en succesvolle reeks.
  • Stinkhond zoektocht: Stinkhond en zijn beste vriend Plattekat houden ook van speuren. Zoek de 10 locaties op Gazon, los de bijhorende opdracht op en maak kans op een mooie prijs.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zondag 28 augustus 2022

Ticket:

  • € 12 / Volwassene (inclusief zomerse cocktail)
  • € 6 / Kind (inclusief drankje + ijsje)
  • Kinderen onder de 3 jaar gratis

13.00 uur - Ontvangst - Je kan gerust wat vroeger komen of wat langer blijven hangen in de bar van Gazon.

Lezers de boeken geven die ze altijd zochten, boeken de lezers geven die ze verdienen. Dát is de missie van Uitgeverij Lannoo die we ook de komende vakantie in de praktijk willen brengen. Met Lannoo@Gazon brengen we een divers en boeiend aanbod zomerevents om er op uit te trekken, nieuwe dingen te ontdekken en bovenal te genieten.

Delen met vrienden