Venster Acties

Keukenfestival op 26 februari - Dovy Grimbergen

Kom naar het keukenfestival in Dovy Grimbergen en geniet van demonstraties, kookdemo’s, tips en tricks en nog zoveel meer!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Dovy Keukens Grimbergen Vilvoordsesteenweg 397 1850 Grimbergen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Dovy haalt het beursgevoel naar de toonzalen. Wat betekent dit voor jou? Op zondag 26 februari kan je in de toonzaal in Grimbergen terecht voor een unieke totaalbeleving.

Wat mag je verwachten?

Begin deze maand lanceerde Dovy nieuwe trends en die kan je komen ontdekken in de toonzaal. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw toekomstige keuken? Dan is dit het uitgelezen moment om kennis te maken met tal van nieuwigheden. Bovendien krijg je in onze toonzaal professioneel interieuradvies.

Maar dat is nog niet alles. Hou je van koken? Dan kan je tijdens het keukenfestival genieten van inspirerende kookdemonstraties en toffe workshops. Kortom, er is voor elk wat wils.

Praktische info

Waar? Dovy-toonzaal in Grimbergen (Vilvoordsesteenweg 397, 1850 Grimbergen)

Wanneer? Zondag 26 februari 2023 doorlopend van 11u tot 17u.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11u tot 14u. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14u tot 17u.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Grimbergen kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!