Keukenfestival op 18 februari - Dovy Sint-Genesius-Rode

Venster Acties

Keukenfestival op 18 februari - Dovy Sint-Genesius-Rode

Kom naar het keukenfestival in Dovy Sint-Genesius-Rode en geniet van demonstraties, kookdemo’s, tips en tricks en nog zoveel meer!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Dovy Keukens Sint-Genesius-Rode Waterloosesteenweg 246A 1640 Sint-Genesius-Rode Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Dovy haalt het beursgevoel naar de toonzalen. Wat betekent dit voor jou? Op zaterdag 18 februari kan je in de toonzaal in Sint-Genesius-Rode terecht voor een unieke totaalbeleving.

Wat mag je verwachten?

Begin deze maand lanceerde Dovy nieuwe trends en die kan je komen ontdekken in de toonzaal. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw toekomstige keuken? Dan is dit het uitgelezen moment om kennis te maken met tal van nieuwigheden. Bovendien krijg je in onze toonzaal professioneel interieuradvies.

Maar dat is nog niet alles. Hou je van koken? Dan kan je tijdens het keukenfestival genieten van inspirerende kookdemonstraties en toffe workshops. Kortom, er is voor elk wat wils.

Praktische info

Waar? Dovy-toonzaal in Sint-Genesius-Rode (Waterloosesteenweg 246A, 1640 Sint-Genesius-Rode)

Wanneer? Zaterdag 18 februari 2023 doorlopend van 11u tot 17u.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11u tot 14u. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14u tot 17u.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Sint-Genesius-Rode kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!

Programma

Bekijk het volledige programma op onze website: www.dovy.be/events/keukenfestival-dovy-sgr