Jij en je hoogsensitiviteit | Webinar voor beginners

Jij en je hoogsensitiviteit | Webinar voor beginners

Venster Acties en details

Vanaf € 8,50

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Doet "hoogsensitiviteit" een belletje rinkelen? Maar heb je geen idee wat het precies inhoudt? Dan is dit je kans!

Over dit evenement

Spreker: Ilse Van den Daele, oprichter en voorzitter van HSP Vlaanderen vzw, auteur van Mijn kind is hoogsensitief en van Hoogsensitiviteit@work (Lannoo), zelf HSP.

HSP Vlaanderen biedt jou graag de basisinformatie over hoogsensitiviteit in een uurtje aan, via deze webinar. Ook of meer geïnteresseerd in hoogsensitieve kinderen? Dan is er voor jou ook de webinar ‘Jij en je hoogsensitief kind’. Bekijk ons volledige aanbod.

In deze online lezing voor beginners ‘Jij en je hoogsensitiviteit’, leer je wat hoogsensitiviteit exact is, wat het betekent om hoogsensitief te zijn en wat de voor- en nadelen zijn. HSP is geen ziekte, maar een karaktereigenschap, ook gekenmerkt door een gevoeliger zenuwstelsel. Velen kennen het begrip hoogsensitiviteit inmiddels wel, maar wat betekent dat nu precies? En wat zijn de eerste stappen om er beter mee te leren omgaan? We geven je hier graag meer inzicht in (je) hoogsensitiviteit.

Iedereen die met anderen leeft en werkt heeft baat bij deze webinar. 15 à 20% van de bevolking is immers HSP.

Wie al weet wat hoogsensitiviteit precies is, kan voor meer concrete handvaten terecht bij ons ruime aanbod aan gespecialiseerde cursussen, en voor wie meer diepgaande informatie zoekt is er ons boekenaanbod en ons magazine De Cocon. Neem zeker een kijkje op www.hspvlaanderen.be.

Let op: voor deze online lezing is geen terugbetaling mogelijk.

Delen met vrienden