Jij en je hoogsensitief kind | Webinar voor beginners

Jij en je hoogsensitief kind | Webinar voor beginners

Venster Acties en details

Vanaf € 8,50

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Heb of ken je een hoogsensitief kind? Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Over dit evenement

Meer data? Klik hier.

Spreker: Ilse Van den Daele, oprichter en voorzitter van HSP Vlaanderen vzw, auteur van Mijn kind is hoogsensitief en van Hoogsensitiviteit@work (Lannoo), zelf HSP.

HSP Vlaanderen biedt jou graag de basisinformatie over hoogsensitiviteit bij kinderen in een uurtje aan, via deze webinar. Ook of meer geïnteresseerd in hoogsensitiviteit bij volwassenen? Dan is er voor jou ook de webinar ‘Jij en je hoogsensitiviteit. Bekijk ons volledige aanbod.

In deze online lezing voor beginners ‘Jij en je hoogsensitief kind’, leer je wat hoogsensitiviteit exact is, hoe zich dat bij kinderen uit, wat de problemen kunnen zijn en hoe je je kind daarbij kan ondersteunen. Inzicht is namelijk de eerste stap in de weg naar beter omgaan met je hoogsensitieve kind. Eenmaal je weet wat hoogsensitiviteit voor jou kind betekent, kan je hem of haar op de juiste manier ondersteunen, zodat hij of zij kan ontwikkelen tot een sterke volwassene.

Iedereen die met anderen leeft en werkt heeft baat bij deze webinar. 15 à 20% van de bevolking is immers HSP.

Wie al weet wat hoogsensitiviteit (bij kinderen) precies is, kan voor meer concrete handvaten terecht bij ons ruime aanbod aan gespecialiseerde cursussen, en voor wie meer diepgaande informatie zoekt is er ons boekenaanbod en ons magazine De Cocon. Neem zeker een kijkje op www.hspvlaanderen.be.

Let op: voor deze online lezing is geen terugbetaling mogelijk.

Delen met vrienden