Verkoop beëindigd

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK! Hoogsensitiviteit: Leven zonder filter

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Hartelijk dank voor jouw interesse!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zaal wordt nog bekend gemaakt

Regio Grimbergen

0000 /

Belgium

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Hartelijk dank voor jouw interesse!
Beschrijving van het evenement
In ‘Leven zonder filter’ vertelt Fleur van Groningen hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette.

Over dit evenement

HSP Vlaanderen organiseert!

De campagne ‘Hoogsensitiviteit’ van Te Gek!?, VVGG en HSP Vlaanderen wil de vele misverstanden rond hoogsensitiviteit uit de wereld helpen. Daarom nodigt HSP Vlaanderen Fleur Van Groningen uit om haar relaas met jullie te delen.

Fleur is Vlaams columniste, journaliste en cartooniste. Ze publiceerde reeds verschillende boeken: 'Haal het slechtste uit jezelf' (Lannoo, 2011), 'Dat Kleine Geluk' (Horizon, 2015) en ‘Leven zonder Filter’ (Horizon, 2017). ‘Leven zonder filter’ is de bestseller over hoogsensitiviteit in het leven van Fleur. Het boek ging na één maand al in zesde druk en stond meerdere maanden nummer één in de non-fictielijst van Standaard Boekhandel, een geweldige prestatie.

Fleur is duidelijk een creatieve duizendpoot. Naast schrijven en en cartoons tekenen, maakt zij ook muziek en legt zij zich toe op de schilderkunst. Gezien haar talenten als cartoonist, mag je er zeker van zijn dat haar lezing de nodige humor in woord en beeld zal bevatten. Met de nodige zelfrelativering beschrijft zij voor jou de zoektocht naar haar persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is, hoe ze worstelde met depressie, overprikkeling en burn-out. Maar vooral ook: Hoe haar gevoeligheid uiteindelijk haar kracht werd en dit haar carrière, vriendschappen en liefdesleven positief beïnvloedt. Een ontroerend eerlijk relaas dat andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem steekt en hun omgeving meer inzicht over het thema aanreikt.

Op de voordracht is ook een uitgebreid boekenaanbod aanwezig.

www.hspvlaanderen.be

Meer info over de campagne vind je terug op www.tegek.be/hoogsensitief

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zaal wordt nog bekend gemaakt

Regio Grimbergen

0000 /

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen