Gratis

Infosessie SportsPay: vrijwilligers en VERNIEUWDE statuut verenigingswerk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
U bent een vrijwilliger en geen boekhouder? Ontdek hoe SportsPay u kan helpen bij het fiscaal-correct vergoeden van mensen in de sportclub!

Over dit evenement

INFOSESSIE SPORTSPAY: VRIJWILLIGERS EN VERNIEUWD STATUUT VERENIGINGSWERK

Heeft jouw sportclub ook nood aan een gestructureerde transparante oplossing voor het beheer van de vrijwilligers- en verenigingswerkvergoedingen? Wat kan er, wat niet? Hoe vertalen we dit naar onze boekhouding? Liefst van al op een eenvoudige en snelle manier...  SportsPay kan hier pérfect bij helpen!

Als énige partij in België heeft SportsPay een oplossing ontwikkeld voor het beheer en de aangifte van uw verenigingswerkers. Door de vernieuwde wetgeving is dit een complexer proces geworden waarbij solidariteitsbijdrage en belastingen verplicht zijn. Onze tool is ontwikkeld om uw club hierbij te ontlasten, SportsPay regelt dit allemaal voor u!

Tijdens deze infosessie geven wij wat meer toelichting bij de regelgeving en verplichtingen omtrent het uitbetalen van vergoedingen aan:     

  • Vrijwilligers en
  • VERNIEUWDE statuut verenigingswerkers ("bijklussers")

Na de uitgebreide uitleg over de regelgeving doen we ook nog een uitgebreide demo van de SportsPay Light toepassing. Stap voor stap leiden we jullie door de toepassing en geven wij de nodige tips en tricks mee.

Ondertussen zijn we ook al een referentie geworden in de sportsector. In Vlaanderen zijn er meer dan 260 sportclubs die gebruik maken van onze toepassing.

De infosessie is digitaal, dit wil zeggen dat je ze kan volgen van achter je computer.

De webinar zal door gaan via microsoft "teams". Jullie krijgen via jullie mailadres de dag van te voren een uitnodiging van ons waarop je kan inloggen om de webinar te volgen. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

De dag voor de webinar ontvang je nog een mailtje van ons met de nodige informatie om te kunnen inloggen. Vergeet dus zeker niet in te schrijven, anders kunnen we deze informatie niet toezenden en ook niet verwittigen wanneer een sessie niet zou doorgaan (bij te weinig inschrijvingen bijvoorbeeld).

Ben je ingeschreven en kan je toch niet volgen? Of heb je een vraag? Graag even een mailtje sturen naar willy@sportspay.be

Tot dan!

Sportieve groeten, Willy

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator SportsPay

Organisator van Infosessie SportsPay: vrijwilligers en VERNIEUWDE statuut verenigingswerk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen