Infosessie over de ziekte van Parkinson, met demosessie Parkidans

Venster Acties

Infosessie over de ziekte van Parkinson, met demosessie Parkidans

Tijdens deze sessie formuleert de Parkinson Liga zeven belangrijke adviezen die je helpen als je recent de diagnose Parkinson hebt gekregen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1, Het Verzonken Kasteel) of online De Munt 8 8800 Roeselare Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Als blijkt dat je de ziekte van Parkinson hebt, komen er veel vragen op je af. Tijdens deze sessie formuleert de Parkinson Liga zeven belangrijke adviezen die je helpen als je recent de diagnose Parkinson hebt gekregen. Tevens is er een CM- maatschappelijk werker aanwezig die je verder op weg kan helpen. Na deze sessie krijg je de kans om kennis te maken met Parki-Dance. Parki-Dance Izegem is een initiatief van Neurocentrumwest, Life Danscenter en Parkili. Maak kennis met verschillende dansstijlen en technieken, de kinesitherapeutische insteek in combinatie met deskundige begeleiding zorgen bij deze introductie voor een veilige ‘dansomgeving’. Met of zonder partner, bedoeling is je goed te amuseren.

  • 14u-15u30: Infosessie
  • 15u30-15u45: Pauze
  • 15u45-16u30: Demosessie Parkidans (optioneel: aansluitend op infosessie of losse deelname)

De infosessie kan ook online gevolgd worden.

i.s.m. CM Gezondheidsfonds

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring