Infosessie ‘De staat van de prostaat’

Venster Acties

Infosessie ‘De staat van de prostaat’

Uroloog Charles Van Praet (UZ Gent) geeft tijdens deze infosessie een antwoord op vragen over de prostaat en misvattingen over het orgaan.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1, Het Verzonken Kasteel) of online De Munt 8 8800 Roeselare Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De helft van de wereldbevolking heeft een prostaat en een kwart van die bezitters krijgt er ooit in zijn leven last van. Maar mensen praten er meestal niet graag over.

Daardoor bestaan er veel misvattingen over het orgaan en worden uiteenlopende aandoeningen vaak op een hoopje gegooid. Als die bovendien niet serieus genomen worden of onopgemerkt blijven, kan dat voor grote problemen zorgen.

Waarvoor dient de prostaat? Hoe weet je of je prostaatproblemen hebt? Kun je prostaatkanker preventief opsporen? Veroorzaken prostaatproblemen impotentie? Op deze en veel andere vragen geeft uroloog Charles Van Praet (UZ Gent) tijdens deze infosessie een antwoord. Na afloop licht een uroloog van AZ Delta kort hun werking toe.

i.s.m. CM Gezondheidsfonds en AZ Delta

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring