In het oog van de storm

Venster Acties

In het oog van de storm

Touché nodigt je graag uit om je samen met anderen in verstilling te komen verzoenen met je razernij.

Door Touché

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

vzw touché 391 Kortrijksesteenweg 9000 Gent Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Touché maakt de wereld positief agressief. Iedereen met een vraag rond zijn of haar boosheid en agressie is welkom. Met oplossingsgerichte begeleiding, vormingen, workshops, bokssessies, creatieve projecten, verstillingsactiviteiten en campagnes gaat Touché aan de slag met mensen om samen hun boosheid om te zetten in positieve kracht. We benutten de brandstof van boosheid om dingen gedaan, veranderd en verbeterd te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat agressie niet hoeft uit te monden in destructief geweld, maar net een magische schoonheid en verbinding creërende kracht wordt. Agressie vertelt dat er iets belangrijks aan de hand is, dat om verandering vraagt en waar dus een wens in verscholen zit. De energie in agressie als brandstof voor mooie wensen laten fungeren, is de kunst.

Iedereen heeft zijn/haar geprefereerde strategie om om te gaan met zijn/haar eigen kwaadheid en agressie, die leef- en werkbaar te houden of maken, en die op de gepaste temperatuur te krijgen of houden. De kunst der kwaadheid bestaat er telkens in om de perfecte balans, dosering, uitingsvorm, timing en focus voor je kwaadheid te vinden.

Lieven en Wesley zijn jullie gidsen in het constructief omgaan met je spanning, frustraties en kwaadheid, door er in stilte en met volle aandacht helemaal in, of net uit te stappen. Zo kan je meer kiezen waarop je je focust en waar je je voor afschermt. Samen met een groep medezoekers experimenteer je met verschillende verstillingsoefeningen. Zo leer je de voor jou meest nuttige stiltetoepassingen kennen. Er is geen ervaring vereist, elke woeste en curieuze zelf is warm welkom!

maandag 31 januari van 18u tot 20u

Touché-zolder, Kortrijksesteenweg 391 in GentMeer info bij Lieven & Wesley : https://vzwtouche.be/contact

Inschrijven kan voor een bedrag naar keuze tussen 1 en 20 euro. Zo zijn we allemaal solidaire badasses door allemaal volgens eigen kunnen en wens een duit in de gezamenlijke stiltepot te doen.