€ 15 – € 80

In het oog van de storm

Venster Acties en details

€ 15 – € 80

Evenementdetails

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Touché nodigt je graag uit om je samen met anderen in verstilling te komen verzoenen met je razernij.

Over dit evenement

Bart en Lieven zijn jullie gidsen in de zoektocht naar het constructief omgaan met je spanning, frustraties en kwaadheid, door er in stilte en met volle aandacht helemaal in, of net uit te stappen. Op die manier leer je je ware zelf herontdekken, en voor jezelf keuzevrijheid creëren.

Samen met een groep mede-zoekers experimenteer je met verschillende verstillingsoefeningen, die je doorheen de reeks ook zelf leert toepassen. Zo leer je de voor jou meest nuttige stilte-toepassingen kennen.

In het najaar van 2021 organiseren we een reeks van 11 bijeenkomsten op maandag, die afwisselend live (van 18u15 tot 19u45 in de gevangenis van Oudenaarde) en online (van 17u30 tot 19u via Zoom) zullen doorgaan, met een gemengde groep van mensen die in de gevangenis verblijven en mensen van buiten de muren. Afsluiten doen we met een stilte-dag van 10u tot 16u in Gent.

Er is geen ervaring vereist, elke woeste en curieuze zelf is warm welkom!

Inschrijven kan per keer (€ 15 / sessie) of voor een volledige reeks (€ 135 voor 10 bijeenkomsten), al dan niet met de stiltedag (€ 80) erbij. Schrijf je in voor de volledige reeks, dan bezorgen we je met plezier een kortingscode t.w.v. € 15. Ook voor wie geld een obstakel dreigt te vormen om deel te nemen, voorzien we met evenveel plezier een code voor een bijdrage uit onze solidariteitspot. Contacteer ons hiervoor eventjes voor je inschrijft. Bijdragen aan de solidariteitspot door iets meer te betalen, en zo deelname voor anderen mogelijk te maken, kan uiteraard ook.

Heb je vragen, ontmoet je graag iemand die al eens deelnam, wil je hulp of een code bij het inschrijven, …? We zijn er voor je via één van de Touché-begeleiders, info@vzwtouche.be of 0477/60.54.09.

"Online verstilling is echt mijn ding, ik vond het fijn, rustig en efficiënt om dit thuis te kunnen doen. Ik vond het heel fijn om vooruitgang te voelen, vooral in het kunnen aanvaarden van wat niet goed ging."

"ENORM veel deugd van gehad! Ik weet momenteel niet waar mijn hoofd staat van ‘te’ van alles, dus ja, ik zat gisteren plots echt wel op de juiste plek op het juiste moment. Wat een gelukzak ben ik toch. Gedachtestroom wat in coma leggen is niet helemaal gelukt, maar ik ben dan toch een pak kalmer buitengekomen. En ik kon die mailbox deze ochtend ook al beter aan."

Delen met vrienden

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Touché

Organisator van In het oog van de storm

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen