Gratis

Ik ben Hassan, ondernemer van mijn leven: online inspiratie & netwerkmoment

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Het unieke levensverhaal van Hassan Al Hilou, op zijn 15de de jongste ondernemer van het land en nu adviseur bij politici en bedrijven.

Over dit evenement

Aan tafel met Hassan Al Hilou, online inspiratie- en netwerkmoment

"De jongste ondernemer van het land", zo luidden de krantenkoppen over Hassan Al Hilou. Hij was nog maar 15 jaar toen hij z'n eerste onderneming oprichtte. Nu is hij adviseur van politici en zetelt hij in de raad van bestuur van verschillende bedrijven.

Ben je ondernemer of ondernemend? Heb je ondernemersdromen of ambities om je eigen leven in handen te nemen? Laat je inspireren door het unieke levensverhaal van deze daadkrachtige durfal en schuif mee aan onze virtuele tafels.

19u00 Voorprogramma:

Zin om kennis te maken met de andere deelnemers? Schuif aan aan onze virtuele tafels en leg interessante contacten.

19u30 Hoofdprogramma:

Laat je inspireren door het levensverhaal van Hassan. Van jongs af aan nam hij zijn leven in handen en werkte hij doelbewust aan het waarmaken van zijn (ondernemers)dromen.

20u15 Vraag en antwoord:

Hassan beantwoordt je vragen.

20u30 Napraten:

Praat aan virtuele tafels na met andere deelnemers en medewerkers van het SIREE-project. Ook Hassan komt er even bij.

21u30 Einde

Over Hassan Al Hilou:

Hassan geeft je een eerlijke en intieme kijk op waar hij vandaan komt: van zijn eerste herinneringen aan zijn kindertijd in Nederland, naar zijn jeugd in Molenbeek en uiteindelijk zetelend in de raad van bestuur van verschillende bedrijven.

Het levensverhaal van Hassan Al Hilou is uniek en inspirerend. Als jongste zoon van Irakese vluchtelingen weet hij maar al te goed hoe diversiteit en armoede een rem kunnen zijn op je ontwikkeling. Maar Hassan weigerde zijn ambities in te tomen. Van jongs af aan nam hij de regie van zijn leven in handen en werkte hij doelbewust aan het waarmaken van zijn dromen.

Hassan gelooft in durf en daadkracht. Een succesvol ondernemer word je met vallen en opstaan, maar vooral met doorzettingsvermogen. In zijn uiteenzetting deelt Hassan de valkuilen die hij onderweg tegenkwam en de lessen die hij daaruit leerde. Hassan Al Hilou beklijft en laat je achter met een gevoel van engagement en inspiratie.

Een initiatief van ARhus en Huis van het Leren i.k.v. SIREE

Privacyverklaring

Foto ©Nadia El Makhi

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen