Het wandelvragenuurtje (Puppy's)

Venster Acties

Het wandelvragenuurtje (Puppy's)

Een ontspannen wandeling waarin een gedragsbegeleider in kleine groep jouw hond observeert en in gesprek gaat om aan jouw noden te voldoen!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

WelloPet 113 Fraterstraat (aan Eurotuin) 9820 Merelbeke Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Met je hond trek je er al eens graag op uit. Da’s fijn en ontspannend, maar soms zijn er wat spelbrekers op je wandeling: andere honden, auto’s, mensen, lawaai… Voor elk dier zijn de afleidingen en triggers anders. Daarom organiseert WelloPet wandelvragenuurtjes, waar je in een kleine groep op stap gaat. Onze gedragsbegeleider leidt de wandeling, observeert jouw hond en stelt gericht vragen om je te helpen om te gaan met de prikkels waar je hond gevoelig aan is. Een aangename, ontspannen vorm van socialisatie en gedragsbegeleiding.

Deze editie is speciaal georganiseerd voor de nieuwe aanwinsten in het gezin. Het is zeer belangrijk om puppy's op vroege leeftijd te laten socialiseren. Zowel met eigen soort als met andere mensen, dieren, situaties en dergelijke. Daarom staat onze gedragsconsulente Annemarie jullie maar al te graag met woord en daad bij tijdens deze begeleide speelweide. Zo leren ze op een veilige manier hoe ze met elkaar kunnen spelen, en kan de consulente jullie bijsturen wanneer je nu net moet ingrijpen en wanneer niet. Want jong geleerd, is oud gedaan.