€ 18,50

Heavy Psych Sounds Fest

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LORDS OF ALTAMONT

Geen peace & love voor The Lords of Altamont! Hun inspiratie halen ze eerder bij de rammelige garage van de 60s en vroege New York punk. Jake “The Preacher” Cavaliere en de zijnen brouwen al meer dan 15 jaar de vuigste rock'n'roll van hun eigen podiumzweet.

MONDO GENERATOR

De band rond rocklegende Nick Oliveri, en daarmee is eigenlijk alles al gezegd. Een power trio dat zich telkens weer te buiten gaat aan Oliveri's omvangrijke catalogus - eigen werk, maar evengoed kan er een streep Kyuss of Queens voorbij vliegen.

BLACK RAINBOWS

Heavy Psych labelbaas Gabriele Fiori heeft ook zijn eigen band, die klinkt als het hele label samengerold in één knalsigaar. Elke Black Rainbows plaat is een reis doorheen het land van de stoner groove, verrassend gevarieerd maar altijd explosief.

DUEL

Duel komt van Texas, en dan weet je het wel: altijd nét iets gekker en gevaarlijker dan de rest. Psychedelische stoner doom zoals die altijd gemaakt zou moeten worden, met een zalig donker randje.

DEAD WITCHES

Een doom supergroep met ondermeer drummer Mark Greening (ex-Electric Wizard, Ramesses) in de rangen, en de onmiskenbare strot van zangeres Soozi Chameleone. Come, come to the Sabbath!

GIÖBIA

Eén van de meest invloedrijke bands van de huidige golf psychedelia uit Italië. Giöbia is een totaalervaring die je helemaal onderdompelt in een veelkleurige acid trip van geluid.Dit concert is in samenwerking met Metadrone.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen