Gratis fotoshoot - Kersteditie

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Gratis fotoshoot - Kersteditie

Een GRATIS fotoshoot? Je leest het goed! het duo van M&N photography staat weer paraat om jouw lieve huisdier gratis te fotograferen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

WelloPet Waregem 723 Gentseweg 8793 Waregem Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 8 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

De Kerstperiode breekt weer aan met zijn gezellige marktjes, de huizen gevuld met kerstbomen, talloze gekleurde lichtjes, de talloze mokken met lekkere warme chocomelk,... . Maar het schrijven van kerstkaartjes komt tijdens deze kerstperiode ook weer om de hoek kijken. Heb je geen inspiratie voor een origineel kerstkaartje? Geen paniek! WelloPet komt als geroepen!

Op zaterdag 26 november kan jij met jouw huisdier langskomen in de vestiging van WelloPet in Waregem voor een gratis fotoshoot.

Een GRATIS fotoshoot? Je leest het goed! het duo van M&N photography staat weer paraat om jouw lieve huisdier te fotograferen.

De eerste foto is gratis. Meteen na de fotoshoot mag je een foto uitkiezen, formaat 13x19. Deze foto haal je achteraf op in de vestiging in Waregem. Extra foto’s kunnen gekozen worden, dit is zeker niet verplicht. M&N Photography biedt ook uitvergrotingen zoals bvb een canvas, Dibond, fotoblok, … aan.

Inschrijven is niet verplicht. Je kan op het moment zelf ook aansluiten, maar hou in het achterhoofd dat de ingeschrevenen voorrang krijgen.


De verkoop sluit binnenkort