Gelukkig gezond: Leen Dendievel over 'Asem'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping +0, ARgora)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ARhus zet in op een samenleving waarin iedereen genoeg kennis en vaardigheden heeft om keuzes te maken m.b.t. de eigen gezondheid. Samen met gespecialiseerde partners bieden we jou interessante activiteiten en infosessies aan over uiteenlopende gezondheidsthema’s. Dit najaar gaan we uitgebreid in op het belang van bewegen voor je gezondheid, dementie en geestelijke gezondheid met als thema imperfectie.

Leen Dendievel over 'Asem'

Je hart gaat als een razende tekeer, zweetparels op je voorhoofd, een ijzeren gordijn blokkeert je borstkas en je longen zijn te klein om te ademen. Naar schatting heeft de helft van de bevolking last van één of meerdere angsten. Ook Leens getikte hart ging haar levensritme verstoren. In Asem gaat ze op zoek naar de oorzaak van paniekaan-vallen en wat je eraan kan doen.

I.s.m. Surplus²

Copyright foto Selina De Maeyer


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping +0, ARgora)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen