Free Live Event: Vakantie of Vooruitgang?

Free Live Event: Vakantie of Vooruitgang?

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Regio Antwerpen

Coming soon

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Mentaal verfrissen = beter ondernemen

Over dit evenement

Drukke agenda voor de boeg of even uitblazen?

Gedreven ondernemers maken elke dag nieuwe beslissingen, nieuwe keuzes. Steeds opnieuw. Wel, kies jij ervoor om tijd vrij te maken voor vakantie en rust? Of kies jij voor inspiratie en groei?

Bij Business Life School eren we alle keuzes! Een welverdiende vakantie kan evengoed voor creativiteit en groei zorgen. Want in alle stilte en ontspanning komen lumineuze ideeën. Maakt niet uit hoe jij als ondernemer inspiratie bij jezelf stimuleert… Zolang het maar een bewuste keuze wordt!

Als jij op dit moment mentale verfrissing zoekt om je zaak uit te bouwen, dan is dit (gratis) event iets voor jou! Expertise is uitstekend om zaken te doen, maar daarmee heb je nog geen team begeleid, toch? En wat met verkoop, marketing en communicatie?

Hoe zou het zijn als je in je rol van zaakvoerder en expert in je vak ook nog doeltreffend kan leiden en coachen? Tijdens dit gratis event kan je in een halve dag proeven van handvaten en systemen om te evolueren van een expert in je vak, naar een efficiënte én mensgerichte bedrijfsleider. Om vanuit visie en strategie je mensen aan te sturen én te motiveren met effectief leiderschap, een aantrekkelijke bedrijfsidentiteit en een positieve bedrijfscultuur.

Een drukke ondernemer heeft zoveel keuzes te maken, meerdere rollen te vervullen in zijn bedrijf… Daar hoort een complete skillset bij. Kom je mentaal verfrissen op dit live event Vakantie of Vooruitgang!

Welke topics komen aan bod tijdens deze ½ dag?

Het Business Management Program (BMP) brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching. Je ontdekt hoe je als zaakvoerder je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Concreet word je tijdens dit event ook geïnspireerd met:

  • 7 inzichten over leiderschap
  • 4 essentiële rollen voor effectieve bedrijfsleiders
  • Communicatietechnieken om je team te motiveren

Wat kan je verwachten tijdens dit event?

  • 3-uur gratis live event boordevol tips en tricks
  • Mens- en resultaatgericht
  • Ruimte voor interactie met spreker
  • Uitwisseling met gelijkgezinde ondernemers
  • Door het interactieve karakter van deze live training, kan je heel gericht klankborden en zaken aanraken waarmee jij worstelt.

Agenda:

8u30 ontvangst

9u deel 1

10u20 break met healthy snacks

10u40 deel 2

12u healthy lunch

Waar en wanneer: Regio Antwerpen donderdag 25 augustus 2022 8:30-13u

Schrijf je vandaag nog in voor Vakantie of Vooruitgang!

Voor wie?

Het Business Management Program is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-werkend wil maken, of zich wil voorbereiden met een doordachte exitstrategie.

Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.

Alle start- of scale-ups bedrijfsleiders die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.

Meer weten over Business Management Program? Bezoek www.businesslifeschool.com/

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen