€ 27

FLATBUSH ZOMBIES + KIRK KNIGHT + Nyck Caution

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

FLATBUSH ZOMBIES - See You In Hell tour at TRIX

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Amerikaanse hiphop-trio Flatbush Zombies bestaat uit rappers Meechy Darko, Zombie Jewice en Erick Arc Elliot. De groep brengt hun muziek uit op het independent label 'Glorious Dead Recordings' en heeft met Erick Arc Elliot meteen hun producer in huis.

Sinds 2010 wordt de groep wel vaker in één adem genoemd met andere Brooklyn-based rappers zoals The Underachievers en Pro Era, die net zoals Flatbush Zombies deel uitmaken van "Beast Coast", een hiphop-beweging die de oostkust van de VS terug op de kaart zet.

Samenwerken deden ze al met een hoop noemenswaardige namen, gaande van Action Bronson tot Danny Brown en Juicy J. En vooral op hun nieuwste album, 'Vacation in Hell', wordt lijst aan collaboraties ellenlang: van Joey Bada$$ tot Denzel Curry.

Op 25 oktober komen ze naar Antwerpen met hun 'See You In Hell'-tour om dat album voor te stellen.

//

Straight outta Brooklyn, brengt Kirk Knight aka The Kreeper heerlijke old school nineties hiphop. Hij dropte zijn debuut eind 2015, en die kwam binnen als een bom in de scene. Intussen maakt hij deel uit van de Pro Era Crew en doet hij straffe dingen met straffe mannen als Joey Bada$$ en A$AP Ferg.

Dit jaar gaat ie op tour met Flatbush Zombies - waarvan hij tevens de laatste plaat 'Vacation From Hell' producete. En rumour has it, dat ook The Kreeper dit jaar met een nieuw album komt. Om in het oog te houden, dus!

//

Support: Nyck Caution

Dit concert is in samenwerking met FADED.

Delen met vrienden

Artiesten

FLATBUSH ZOMBIES - See You In Hell tour at TRIX

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen