EXTRA  AVOND! Jan De Smet - Solo en zonder veel cinema *** Try Out (Intiem)

Venster Acties

EXTRA AVOND! Jan De Smet - Solo en zonder veel cinema *** Try Out (Intiem)

Een gevarieerde show met uiteraard veel muziek van de leadsinger van De Nieuwe Snaar: Jan De Smet! Hij gaat solo en zonder veel cinema!

Door Friends of Comedy

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 14 dec. 2023 20:00 - 22:00 CET

Locatie

De Ramblas 20 Markt #24 9900 Eeklo Belgium

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De veelzijdige Jan De Smet heeft in de loop van zijn muzikantenbestaan een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld. Een klein deel daarvan kon hij 32 jaar lang kwijt bij De Nieuwe Snaar. Het grootste deel van het overige materiaal zit echter opgeborgen in zorgvuldig geklasseerde mappen.

Omdat Jan De Smet een muzikale omnivoor is, zijn bijna alle denkbare muziekstijlen hierin vertegenwoordigd. Na het mooie einde van De Nieuwe Snaar is er een onweerstaanbare drang de oorzaak van dat dit repertorium ook publiek wordt gemaakt.

Zichzelf begeleidend op een zestal verschillende instrumenten (wees gerust, nooit allemaal tegelijk) zal Jan De Smet zich Solo en zonder veel Cinema overleveren aan het repertorium dat zich die dag aandient en dat is eigen (soms zeer onbekend) werk, maar ook zorgvuldig uitgekozen liedjes van gewaardeerde collega’s die hem hebben beïnvloed (Drs.P, Wannes Van de Velde, Bob Dylan, Georges Brassens, …), dit alles aangenaam gesausd met allerhande grappige anekdotes en hier en daar een vreemd instrument.

Jan De Smet, Solo en zonder veel Cinema!

“Hij brengt geen cinema mee, en nog minder tierlantijn. Maar in zijn koffer zitten wel heerlijke verhalen en vergeten songs met eeuwigheidswaarde. Het is de geestigste les monumentenzorg die ik ooit kreeg. Gebracht door Meester Jan, een zanger met een hoed, in de vorm van zijn leven.” Stijn Tormans | Knack

Over de organisator