Experts in the house: Online Edition

Venster Acties en details

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Experts in the house: boek je één op één gesprek(ken) voor persoonlijk advies van een expert!

Over dit evenement

Experts in te house is back! Experts in the House = gratis advies over ondernemen, 2x per maand, voor jongeren (18-25) in Gent.

Op woensdagnamiddag 8/12 gaat Experts in the house online door via zoom.

Er zijn 4 experts waarbij je een online tijdsslot van 20 minuten kan boeken om al je vragen voor te leggen.

Volgende experts zullen al aanwezig zijn op woensdagnamiddag 8/12:

- SBB voor boekhoudkundig advies

- Xerius voor advies over het opstarten van je onderneming

- Eduscale voor marketing advies

- Onlaw voor juridisch advies

Praktisch: Je kan bij elke expert (of bij één of twee afhankelijk van wie je graag wil spreken) telkens één tijdslot kiezen van 20 minuten om je vragen dan 1 op 1 aan die expert te kunnen stellen. Dat hoeft natuurlijk geen 20 minuten te duren.

En dat allemaal *gratis* voor alle jongeren (18-25 jaar) die in Gent wonen/werken/sporten/studeren/...

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Gentrepreneur

Organisator van Experts in the house: Online Edition

Gentrepreneur inspireert en informeert ondernemende studenten in Gent. Of het nu gaat over de opstart van een eigen onderneming, het organiseren van een fuif of het oplossen van een maatschappelijk probleem: elke student in het Gentse die ondernemender in het leven wil staan is bij ons welkom > www.gentrepreneur.gent.

Gentrepreneur is een initiatief van Arteveldehogeschool, UGent, HOGENT & Stad Gent en maakt deel uit van het ecosysteem voor jong ondernemen in Vlaanderen. VLAIO (het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen) ondersteunt dit ecosysteem om ondernemerszin en ondernemerschap bij jongeren, en meer specifiek bij studenten, te stimuleren. Zo helpen we jongeren die nog studeren maar toch al zin hebben om te ondernemen, op weg. Ontdek de projecten in andere studentensteden op www.vlaio.be/jongondernemen - #jongondernemen

We krijgen voor de uitwerking van ons project bovendien de zeer gewaardeerde financiële en inhoudelijke steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en partners Xerius en SBB.

Je gegevens komen terecht bij Gentrepreneur en zijn initiatiefnemers, deze worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Deze data kunnen mogelijk wel gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek en het evalueren van overheidsbeleid.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen