Duurzaamheid in Actie!

Duurzaamheid in Actie!

Venster Acties en details

€ 15

Datum en tijd

Locatie

De STAL

24 Laarstraat

2520 Ranst

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Hands-on inspiratiesessie dat handvaten geeft om duurzaam te ondernemen en impact te maken op een geloofwaardige manier.

Over dit evenement

Duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfslandschap.

Maar hoe zit dat nu allemaal in elkaar? Wat moet je doen om geloofwaardig te zijn en hoe doe je dat echt: impact maken?

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, met kleine stapjes bereik je vaak al een groot resultaat. Om je daar rond te inspireren en op weg te helpen nodigen we je uit voor onze inspiratiesessie 'Duurzaamheid in actie'.

Ervaren duurzaamheidscoaches Jocelijn Geurts & Anneleen De Pau begeleiden gedurende deze avond een aantal rondetafelgesprekken rond de herkenbare topics binnen het duurzaamheidsluik: mobiliteit, strategie, materialiteit en verslag.

Ben je als ondernemer op zoek naar een aantal handvaten om verder van start te gaan met het uitrollen van je duurzame aanpak dan is deze sessie een mooi startschot!

Aansluitend laten we jullie graag kennismaken met innovator, Kevin Van de Merlen. Kevin is het brein achter wereld's eerste gin gedistilleerd door de zon. Zijn achtergrond als ingenieur en zijn creatieve, oplossingsgerichte aanpak hebben een prachtig product gecreëerd: Solar Gin. Het resultaat dat duurzaam ondernemen geen straf is maar een bewijs dat je door middel van samenwerking en creativiteit prachtige zaken kan ontwikkelen.

18u: Ontvangst met broodjes

19u: Introductie door Anneleen en Jocelijn

19u30: Start rondetafelgesprekken

21u: Netwerkmoment & gin tasting

Dit event wordt mogelijk gemaakt dankzij de onafhankelijke community 'Duurzaam Samenwerken'. We vragen bij deelname om een kleine bijdrage van 15 EUR. Dit bedrag wordt volledig besteed aan huur van de zaal en catering.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen