Gratis

Digidokter online: Mobiele data (4G) optimaal benutten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online lezing over de mogelijkheden van mobiele data en wifi.

Over dit evenement

Vrijheid, blijheid. Sinds de fenomenale opgang van smartphones verwachten we altijd en overal online te zijn. En de techniek achter mobiele data evolueert mee aan een verschroeiend tempo: na 3G en 4G is nu het 5G-tijdperk (voorzichtig) ingezet.

Welke mogelijkheden zijn er om mijn smartphone thuis, onderweg of op m’n vakantiebestemming met het internet te verbinden? Wat is precies het verschil tussen wifi en mobiele data? Kan ik mijn data-abonnement ook delen met verschillende toestellen, zoals dat bij wifi het geval is? Hoeveel datavolume heb ik eigenlijk nodig? Wat zijn de risico's van openbare hotspots? Gelden dezelfde risico's bij het gebruik van Wi-Free (Telenet) of voor FON (Proximus)? En hoe kan ik het best surfen in het buitenland, zonder een gepeperde factuur in mijn bus te ontvangen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens deze lezing/demo.

Tijdens deze online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je digitale vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

I.s.m. ARhus en Vormingplus MZW

Privacyverklaring

© Foto door Serena Wong (Pixabay)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen