€ 5

De Middagploeg: Nina Mouton over de invloed van een kindje op de dynamiek b...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voeding voor de geest tijdens je middagpauze

In 2018 krijgt het ARhus-café een volledige facelift – een facelift die de naam ARhus-café alle eer zal aandoen. Hierdoor kan onze reeks Broodje ARhus niet langer doorgaan. Wel nodigen we nog steeds maandelijks, op donderdag over de middag, bevlogen sprekers uit die tijdens ‘De Middagploeg’ hun verhaal brengen. Dus zonder soep en broodje, mét passie, wilskracht, engagement en emotie.

Nina Mouton komt in ARhus vertellen over de verschuivingen binnen een familie wanneer er een kindje bijkomt. Naast heel veel vreugde brengt zo'n grote verandering vaak ook een nieuwe rol en onzekerheid met zich mee. Hoe kan je als (groot)ouder een plaatsje veroveren in je nieuwe familie wanneer er (klein)kinderen bijkomen? Hoe ver kunnen grootouders daarin gaan? Hoe pak je dat best aan zonder dat je zoon/dochter zich aangevallen voelt? En hoe stel je als ouder grenzen wanneer dit toch gebeurt?

Nina vertrekt daarbij vanuit haar ervaring als klinisch psychologe in Gent, waar ze in haar praktijk werkt met gezinnen, ouders en koppels. Ze schrijft over haar eigen zoektocht in moederschap op haar blog en als columniste voor radio1.be. Daarnaast leidt ze ook een virtuele moedergroep "Mona's babbelgroep" op Facebook. Ze staat voor mildheid voor kinderen, zuurstof voor gezinnen en je gevoel volgen als ouder.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen