De LIA's 2022

Venster Acties

Early access

De LIA's 2022

Language Industry Awards - uitreiking van de LIA's 2022. Maak het live mee op de eerste rij.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Molenaarsstraat 111-46 Molenaarsstraat 9000 Gent Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

#LIAS2022 - wedstrijd en prijsuitreiking voor de meest innovatieve taalprojecten, creatieve taaldiensten en taalproducten, handige taaltechnologieën, leerrijke websites, succesvolle evenementen en beloftevolle initiatieven in de taalsector.

Op 16 maart 2023 reiken we de LIA’s uit. Als gast kom je niet alleen maar zitten kijken naar een parade van winnaars, maar word je actief betrokken bij de finale. Hoe?

Inhoudelijk

Als gast krijg je de kans om de mensen achter de nominaties aan te spreken tijdens het eerste onderdeel - receptie en expo van de nominaties. Jij kan nog het verschil maken in de campagne door ter plaatse de laatste stemmen uit te brengen. Dat wil zeggen dat we letterlijk tot de laatste minuut van de wedstrijd in spanning blijven over de winnaars.

Terwijl de laatste stemmen geteld worden, hebben we een inspirerende keynotespreker te gast. We maken heel binnenkort bekend wie het is. Vorig jaar was dat Geertrui Mieke De Ketelaere met haar keynote "Mens versus Machine".

De prijsuitreiking zelf wordt afgewisseld met een netwerkbuffet. Als gast ga je op een interactieve manier de expertise van de andere gasten ontdekken én een vertrouwensvol netwerk opbouwen. Behalve met een goed gevoel ga je naar huis met een sterk verrijkt adresboekje vol contacten met nuttige, inzetbare expertise.

De partners van de LIA's zorgen zoals altijd voor leuke sfeer, muziek, lekker eten en drinken en mooie herinneringen dankzij de fotograaf.

Programma

  • 16.00 - 17.00 Receptie en expo nominaties
  • 17.00 - 17.30 Keynote
  • 17.30 - 18.00 Netwerkbuffet
  • 18.00 - 19.00 Uitreikingsceremonie
  • 19.00 - 20.00 Netwerkbuffet en slotreceptie

Praktisch

16 maart 2023, 16.00 - 20.00 uur

De Taalsector, Molenaarstraat 111 – 46, 9000 Gent

Naar de website: https://www.languageindustryawards.eu/

Corona-safe

Het event vindt plaats in een grote, goed geventileerde ruimte. Voor wie het wenst zijn er natuurlijk ontsmettings- en andere sanitaire middelen.

Annuleringsvoorwaarden en terugbetaling

Je kan je ticket niet annuleren. Als je niet kan komen, kan je je ticket altijd aan iemand anders geven. We vragen je vriendelijk om ons te verwittigen in dat geval via lia@detaalsector.be.

Als het evenement door een of andere omstandigheid wordt geannuleerd en verplaatst naar een andere datum, dan behoud je je ticket zonder enige wijziging. Heb je nog vragen over de voorwaarden? Neem gerust contact op via lia@detaalsector.be.