€ 120 – € 150

De LIA's 2021

Venster Acties en details

€ 120 – € 150

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Molenaarsstraat 111-46

Molenaarsstraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Language Industry Awards - uitreiking van de LIA's 2021

Over dit evenement

#LIAS2021 - wedstrijd en prijsuitreiking voor de meest innovatieve taalprojecten, creatieve taaldiensten en taalproducten, handige taaltechnologieën, leerrijke websites, succesvolle evenementen en beloftevolle initiatieven in de taalsector.

Op 27 april 2022 reiken we de LIA’s uit. Als gast kom je niet alleen maar zitten kijken naar een parade van winnaars, maar word je actief betrokken bij de finale. Hoe?

Inhoudelijk

Als gast krijg je de kans om de mensen achter de nominaties aan te spreken tijdens het eerste onderdeel - receptie en expo van de nominaties. Jij kan nog het verschil maken in de campagne door ter plaatse de laatste stemmen uit te brengen. Dat wil zeggen dat we letterlijk tot de laatste minuut van de wedstrijd in spanning blijven over de winnaars. Terwijl de laatste stemmen geteld worden, hebben we een inspirerende keynotespreker te gast. (We houden nog even de spanning erin over de naam.)

De prijsuitreiking zelf wordt afgewisseld met een netwerkbuffet. Als gast ga je op een interactieve manier de expertise van de andere gasten ontdekken én een vertrouwensvol netwerk opbouwen. Behalve met een goed gevoel ga je naar huis met een sterk verrijkt adresboekje vol contacten met nuttige, inzetbare expertise.

De partners van de LIA's zorgen zoals altijd voor leuke sfeer, muziek, lekker eten en drinken en mooie herinneringen dankzij de fotograaf.

Programma

  • 16.00 - 17.00 Receptie en expo nominaties
  • 17.00 - 17.30 Keynote
  • 17.30 - 18.30 Netwerkbuffet
  • 18.00 - 19.00 Uitreikingsceremonie
  • 19.00 - 20.00 Netwerkbuffet en slotreceptie

Praktisch

27 april 2022, 16.00 - 20.00 uur

De Taalsector, Molenaarstraat 111 – 46, 9000 Gent

Corona-safe

We houden ons stipt aan alle geldende maatregelen. Voor dit evenement ontvangen we 80 bezoekers. Voor uw veiligheid en comfort werken we tijdens de netwerkreceptie met het Covid Safe Ticket. Het event vindt plaats in een grote ruimte vol licht en ventilatie (de vensters zijn zeer groot en gaan de hele avond openblijven). We voorzien natuurlijk ontsmettings- en andere sanitaire middelen.

Annuleringsvoorwaarden en terugbetaling

Je kan je ticket niet annuleren. Als je niet kan komen, kan je je ticket altijd aan iemand anders geven. We vragen je vriendelijk om ons te verwittigen in dat geval via lia@detaalsector.be.

Als het evenement door een of andere omstandigheid wordt geannuleerd en verplaatst naar een andere datum, dan behoud je je ticket zonder enige wijziging. Heb je nog vragen over de voorwaarden? Neem gerust contact op via lia@detaalsector.be.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Molenaarsstraat 111-46

Molenaarsstraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator De Taalsector

Organisator van De LIA's 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen