€ 16,50

CRAIG FINN & THE UPTOWN CONTROLLERS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Craig Finn is het best bekend als de frontman van de geweldige Amerikaanse rockband The Hold Steady, maar sinds 2012 timmert hij ook aan de weg als solo-artiest. Dit resulteerde al in drie albums vol boeiende muzikale verhalen en een geluid dat geen al te grote stap weg neemt van wat we gewend zijn bij The Hold Steady (wat een stem ook!). Het leverde hem al heel wat terechte lofbetuigingen op:

a born storyteller who’s chosen rock as his medium” - Pitchfork
“70s-style Thin Lizzy’n’E Street sounds safe for indie kids to pillage” -
SPIN Magazine
"échte popliedjes, fris en stemmig gebracht" -
Humo

Op 26 april verschijnt met I Need A New War het vierde solo-album. De afsluiter van een trilogie na de release van Faith in the Future (2015) en We All Want The Same Things (2017). "Going in, I saw this record as the third part of a trilogy. Thematically, this was the third group of songs that I had written about smaller moments -- people trying to stay afloat in modern times, attempting to find connection, achieving tiny triumphs and frustrating let downs in their day to day lives", zegt hij er zelf over. Maar beluister vooral de eerste vrijgegeven track 'Blankets' en kom op 22 oktober in Trix aan de lippen hangen van één van de beste muzikale storytellers van het moment.


Support: Laura Stevenson

Of dat muzikaal talent nu wel of niet genetisch is? Als we Laura Stevensons mogen geloven wel. U kent wellicht het kerstlied 'Teh Little Drummer Boy', gemaakt door Harry Simeone, Laura's grootvader. Zelf houdt ze het thans niet bij kerstnummers, maar wel bij puntige indierock in het straatje van Pavement en Liz Phair.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen