Copy of Workshop voor de fun!

Venster Acties

Copy of Workshop voor de fun!

Workshop gericht op mensen die het customizen eens willen proberen, maar er geen hobby van willen maken. Puur voor de fun dus!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Cimorné 14 Alfred Nichelsstraat 9300 Aalst Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

-Minimum 5 deelnemers, indien er te weinig deelnemers zijn kijken we samen voor een andere datum

- Workshop van 4 uur

- Kleine versnapering en drankje

- Je krijgt geen starterskit, in de plaats daarvan mag je gebruik maken van Posca verfstiften en andere materialen die aanwezig zijn in mijn atelier. Wil je na afloop toch een starterskit kopen, dan zal Tazz je ter plaatse hier meer info over bezorgen.

- Deze workshop is gericht op cursisten die het customizen eens willen proberen voor de fun. De kans dat je schoenen volledig klaar zijn op het einde van de workshop is veel groter omdat je met de stiften sneller kan werken. Ook de hoeveelheid theorie aan het begin van de workshop is heel klein. Is je kunstwerk toch niet afgeraakt tijdens de workshop? Dan kan je steeds terecht op www.sneakeressentials.nl om stiften en andere materialen te bestellen.

- De cursist voorziet zelf de schoenen. Tazz geeft je nog info welke je hiervoor het beste gebruikt/aankoopt.

-Kan je niet meer komen? Je ticket annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop, je betaalt dan enkel nog de administratieve kosten bij Eventbrite (€10). Wil je binnen de 7 dagen voor de workshop nog annuleren, dat kan, maar dan betaal je €50 annulatiekost.