Gratis
Co-Searching workshop: Solliciteren kan je leren!

Co-Searching workshop: Solliciteren kan je leren!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Gratis interactieve gesprekstafel voor werkzoekenden. Samen weten we meer!

Over dit evenement

Ben je nieuw of opnieuw op de jobmarkt? Solliciteren kan dan een hele opgave lijken. Want hoe begin je eraan? Wat zijn nu eigenlijk de do's en dont's? Tijdens deze workshop maken we de berg van het sollicitatieproces overzichtelijk zodat jij er fluitend over wandelt. We delen we ervaringen, tips & tricks en zoeken samen antwoorden op onze vragen in een kleine groep werkzoekenden. Co-Searching vrijwilliger Ianthe begeleidt de workshop.

Tot dan!

Check zeker ook onze andere geplande Co-Searching workshops via onze website of volg ons via Facebook!

Online workshop

De workshop gaat online door via Zoom. Je hoeft niets te downloaden, enkel op de zoomlink te klikken die je van ons ontvangt bij inschrijving.

Over Co-Searching

  • Co-Searching is een vzw en onze workshops zijn gratis. Werkzoekenden versterken er elkaar op weg naar een job. Je leert er bij van de kennis van anderen.
  • De workshops worden voorbereid en begeleid door Co-Searching vrijwilligers. Dit zijn werkzoekenden en werkenden, vaak met een expertise in HR.
  • Onze workshops zijn zeer interactief. We leren elkaar kennen en gaan voortdurend in gesprek in een kleine groep van werkzoekenden. Een ideaal netwerkmoment.

Voor wie?

  • Deze workshops is bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende of niet-werkende werkzoekenden. In between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz...

Groetjes

Het Co-Searching team

Afbeelding van Co-Searching workshop: Solliciteren kan je leren!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen