Co-Searching workshop:  Moeilijke vragen van werkgevers

Venster Acties

Co-Searching workshop: Moeilijke vragen van werkgevers

Gratis interactieve workshop voor én door werkzoekenden. Samen weten we meer!

Door Co-Searching

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 29 mrt. 2023 10:00 - 12:00 CEST

Locatie

Espai Gent Espai Gent 9000 Sint-Pietersaalststraat 38 Belgium

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Potentiële werkgevers stellen soms moeilijke vragen op een sollicitatiegesprek. Vind je het soms lastig om meteen een gepast antwoord te vinden? Ben je soms je woorden kwijt? Of wil je wel graag eens horen hoe andere werkzoekenden dit aanpakken? In deze workshop wisselen we ervaringen en tips en tricks uit in een kleine groep van werkzoekenden.

We gaan aan de slag met de sollicitatievragen die jij moeilijk vind en bedenken samen goede antwoorden op deze vragen. Zo verloopt je volgende gesprek wat vlotter!

Wees welkom!

Groetjes

Het Co-Searching team

Voor wie?

  • Deze workshops zijn bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende werkzoekenden of niet-werkende werkzoekenden. Ben je arbeidsongeschikt en wil je weer aan het werk? Ben je in between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz... Voldoende kennis van het Nederlands om mee te kunnen praten is wel nodig.

Over Co-Searching

  • Co-Searching is een vzw en onze workshops zijn gratis. Werkzoekenden versterken er elkaar op weg naar een job. Je leert er bij van de kennis van anderen.
  • De workshops worden voorbereid en begeleid door Co-Searching vrijwilligers. Dit zijn werkenden (bijvoorbeeld werkzaam in HR) en werkzoekenden. Zij doen dit volledig gratis op vrijwillige basis.
  • Onze workshops zijn zeer interactief. We leren elkaar kennen en gaan voortdurend in gesprek in een kleine groep van werkzoekenden. Een ideaal netwerkmoment.

Bekijk zeker ook onze andere geplande Co-Searching workshops via onze website of volg ons via Facebook

Over de organisator

Georganiseerd door
Co-Searching

Co-Searching organiseert interactieve workshops voor en door werkzoekenden: tips uitwisselen, netwerken, ervaring delen, persoonlijke feedback krijgen en meer. Ben je (bijna) afgestudeerd of tussen twee jobs in? Iedereen is welkom! Een overzicht van alle sessies vind je hier.