Gratis

Co-Searching workshop: LinkedIn voor beginners

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lekker Gec

Koningin Maria Hendrikaplein 6

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis interactieve workshop voor én door werkzoekenden. Samen weten we meer!

Over dit evenement

LinkedIn is een handige tool voor werkzoekenden. Nog geen kaas van gegeten? In deze workshop bekijken we in een kleine groep van werkzoekenden de basis van LinkedIn. Wat is LinkedIn? Voor wie is het interessant? Hoe bouw je een LinkedIn profiel op? Hoe werkt het? Dit komt allemaal aan bod in deze workshop. Je krijgt ook alle ruimte om eigen vragen te stellen over LinkedIn.

Heb je al een goed LinkedIn profiel? Schrijf je dan in voor onze workshop 'LinkedIn voor gevorderden' op 10/02/2022. Check zeker ook onze andere geplande Co-Searching workshops via onze website of volg ons via Facebook!

Corona

  • De workshop gaat live door. Mocht dit toch niet kunnen wegens de corona maatregelen dan schakelen we over naar een online workshop.
  • We voorzien alcoholgel en een ruimte die groot genoeg is om de workshop coronaproof te laten doorgaan. Breng zelf een mondmasker mee!
  • Ben je verkouden? Blijf dan thuis. Ben je niet gevaccineerd? Doe dan een zelftest voor de workshop. We rekenen op jouw gezond verstand. :-)
  • We bezorgen je meer informatie over de workshoplocatie na inschrijving

Over Co-Searching

  • Co-Searching is een vzw en onze workshops zijn gratis. Werkzoekenden versterken er elkaar op weg naar een job. Je leert er bij van de kennis van anderen.
  • De workshops worden voorbereid en begeleid door Co-Searching vrijwilligers. Dit zijn werkzoekenden en werkenden, vaak met een expertise in HR.
  • Onze workshops zijn zeer interactief. We leren elkaar kennen en gaan voortdurend in gesprek in een kleine groep van werkzoekenden. Een ideaal netwerkmoment.

Voor wie?

  • Deze workshops is bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende of niet-werkende werkzoekenden. In between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz...

Groetjes

Het Co-Searching team


		Afbeelding van Co-Searching workshop: LinkedIn voor beginners
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lekker Gec

Koningin Maria Hendrikaplein 6

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Co-Searching

Organisator van Co-Searching workshop: LinkedIn voor beginners

Co-Searching organiseert interactieve workshops voor en door werkzoekenden: tips uitwisselen, netwerken, ervaring delen, persoonlijke feedback krijgen en meer. Ben je (bijna) afgestudeerd of tussen twee jobs in? Iedereen is welkom! Een overzicht van alle sessies vind je hier.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen