Gratis

Co-Searching : co-working voor werkzoekenden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabantdam 56

56 Brabantdam

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis co-working plek voor werkzoekenden. Samen werken we in een groepje werkzoekenden aan uitdagingen in jouw zoektocht naar werk.

Over dit evenement

Vind je alleen zoeken naar werk en solliciteren een uitdaging? Je bent niet alleen. In september organiseren we elke woensdag een (corona-proof) Co-Searching plek voor een klein groepje werkzoekenden.

Wat gaan we doen?

Schrijf je gratis in en geef een thema of vraag op waar jij die woensdag rond wil werken. Bijvoorbeeld: "Ik zit vast met het schrijven van een motivatiebrief." of, "Hoe kan ik mezelf goed presenteren zonder werkervaring?"

We gaan dan met deze uitdagingen en vragen aan de slag. We bespreken eerst de uitdagingen in groep en verzamelen tips en feedback. Daarna kan je inidvidueel , per 2 of in groepjes aan de slag aan de pc's. Je blijft zolang je wil. Tussendoor doen we ook gezamenlijke pauzes voor wie wil. Om 17u sluiten we de deuren.

We organiseren dit voor een kleine groep van werkzoekenden dus snel inschrijven is de boodschap! :-). Er staan pc's ter plaatse!

Tot dan!

!!Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met 'take off', de pop-up voor schoolverlaters in Gent. We richten ons dus vooral op jongeren (t.e.m. 30 jaar) in deze workshop. Meer info over take off en hun volledige aanbod vind je op de website van take off.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brabantdam 56

56 Brabantdam

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen