Co-Searching Aalst: coachingwandeling voor werkzoekenden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportcomplex Schotte

(verzamelen aan de ingang)

Kappellekensbaan 10

9300 Aalst

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je als werkzoekende de neiging om te piekeren? Heb je soms stress of kan je moeilijk tot rust komen? Als je stapt kom je letterlijk in beweging. Je krijgt nieuwe ideeën, je wordt kalmer en kan loslaten. Dat is wat we willen bereiken in deze gratis coachingwandeling!

Op 20/08 trekken we in Aalst met een groepje werkzoekenden het stadspark in onder begeleiding van gecertificeerd wandelcoach en Co-Searching vrijwilliger Miranda. Tijdens deze wandeling doen we oefeningen waarbij we zullen stilstaan bij onszelf, onze doelen én hoe we deze willen bereiken. We laten ook ruimte om uit te wisselen en zaken te delen. Na de wandeling is er nog de mogelijkheid om na te praten in het melkhuisje in het stadspark met een drankje. Dit is op eigen kosten.

Voor wie?

Iedere werkzoekende (werkend of niet-werkend), ongeacht leeftijd, sector of fysieke conditie.

Praktisch

Je kan je fiets of auto makkelijk parkeren op de parking van De Schotte. We verzamelen aan de ingang van sportcomplex De Schotte. Van daar steken we de straat over naar het park.

Kleed je naargelang het weer! :-) Als je iemand bent die graag ervaringen opschrijft, vergeet dan geen schriftje en pen mee te brengen (niet verplicht).


ps: wie wil kan ook nog deelnemen aan ons gratis praatcafé voor werkzoekenden. Deze gaat 's avonds door in de Looyerij van 19u30 - 22u00. Meer info en inschrijving vind je via deze link!

Tot dan!Datum en tijd

Locatie

Sportcomplex Schotte

(verzamelen aan de ingang)

Kappellekensbaan 10

9300 Aalst

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen