€ 28

CHROMATICS with Desire & Double Mixte: Double Exposure Tour

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vandaag trapt Chromatics een Amerikaanse tournee af in Santa Ana. Daarmee staan ze voor het eerst in meer dan vijf jaar terug op het podium! Een Europees luik van de ‘Double Exposure Tour’ bleef voorlopig uit…tot vandaag! De band uit Portland kondigt zijn oversteek aan met een aantal Europese data. Een Belgische halte is voorzien op 29 oktober in Trix, Antwerpen.

De groep brak destijds door met de track "Tick Of The Clock", die werd gebruikt in verschillende Hollywood films, waaronder 'Drive' en 'Taken 2'. De wortels van Chromatics liggen in de punk, maar in 11 jaar carrière evolueerde hun sound naar een veel elektronischer en tegelijk razendinteressant en uniek geluid! De band is aan zijn vijfde studioalbum toe. Het langverwachte ‘Dear Tommy’ moet binnenkort verschijnen en gaf o.a. met “Black Walls” en de nieuwste “Time Rider” al enkele singles prijs.

Live houdt Chromatics het graag zo minimalistisch en sfeervol mogelijk. De synths zorgen voor het kosmische element, de gitaar voor het pittige kantje en de drums voor de discobeats. Tijdens hun ‘Double Exposure Tour’ krijgt Chromatics support van labelgenoten Desire en het Franse Double Mixte. Tickets voor het concert op dinsdag 29 oktober in Trix zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 mei om 10u.

NL: Chromatics werkt samen met PLUS1. Per ticket gaat er €1 naar een organisatie die gemeenschappen in moeilijkheden ondersteunt op hun weg naar gelijkheid, waardigheid en menswaardige leefomstandigheden.

Dit concert is in samenwerking met Live Nation.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen