Business Bootcamp

Business Bootcamp

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Functional Training Turnhout

Hendrik Consciencestraat 20

2300 Turnhout

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

De Business Bootcamp is een begeleidingstraject voor ambitieuze coaches die hun zaak willen starten of laten groeien.

Over dit evenement

De Business Bootcamp voor is een begeleidingstraject op maat voor ambitieuze ondernemingen op kantelmomenten. Voor starters bekijken we samen jouw business plan en geven we advies om op de beste manier jouw zaak te starten. Voor bestaande ondernemingen inspireren we jou en begeleiden we in jouw groei-, verbeter- en verandertrajecten.

Vrijdag: BUSINESSPLAN, VAN IDEE TOT PRODUCT

Hoe kom je tot bij je droomjob? Wat is succes voor jou? Wat is de juiste 'mindset' van een ondernemer? We leren je de 5 P's van business. Hoe ga je je product in de markt brengen? Waar begin je? Met wie werk je samen? Welke prijs koppel je aan je product?

Zaterdag: MARKETING EN COMMUNICATIE TIPS

We gaan samen met jou aan de slag rond jouw specifieke casus. Je gaat leren een 'merk' te maken van jezelf. Social Media marketing: is het de moeite waard en hoe mak je het best aan?

Zondag: HOE KAN IK (COMFORTABEL) LEVEN VAN MIJN BUSINESS?

Hoe zoek je klanten? Ga je met een andere coaches samenwerken? Waarom wel en waarom niet en vooral...hoe? Work/Life balance van een zelfstandige Personal Coach. All info over contracten maken, verzekeringen en Q&A rond good practice met de lesgever.

Verwacht van deze dagen veel interactie met de andere deelnemers en de lesgever(s)

KMO portefeuille:

Als zelfstandige ondernemer kan je deze workshop betalen via de KMO-portefeuille met het erkenningsnummer van Functional Training Academy ( Move to Live bvba DV.O225759). Je krijgt als ondernemer tot 30% korting op je opleiding. Om gebruik te maken van deze subsidie kies 'Betalen op factuur' bij je bestelling. De factuur om de subsidie aan te vragen is in bijlage bij de bevestigingsmail.

Afbeelding van Business Bootcamp

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen