Business And Health Masterclass

Business And Health Masterclass

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Niet tevreden over je work / life balance? Geen tijd om te sporten? Verander je leven door onze Business And Health Masterclass!

Over dit evenement

Ondernemen is Topsport. Daarom is het belangrijk om als ondernemer gezond te eten, voldoende te bewegen en ook regelmatig de nodige krachttraining in je workout te integreren. Het probleem is echter tijd...of beter gezegd een gebrek aan tijd.

Er zijn gewoon te weinig uren in een dag. Herkenbaar?

Wij hebben een oplossing! Door het unieke fit20 concept te combineren met een zelfsturend bedrijf kan je heel wat tijd winnen. Je zal een gezonder leven kunnen leiden alsook een pak meer geld verdienen. Dit terwijl je een gezonde Work / Life Balance kan behouden en je dus zowel mentaal als fysiek goed in je vel zit.

Interesse?

Kom naar onze Business And Health Masterclass.

Tijdens de avondsessie zullen zowel Jarno De Smet als Marc God aan zet zijn.

Jarno De Smet zal spreken over de 7 Stappen naar een Zelfsturend Bedrijf en Marc God zal toelichten hoe je d.m.v. het fit20 concept in 20 min per week een optimale gezondheidsprikkel kunt krijgen die je conditie en spierkracht op peil houdt (en waarom dit essentieel is).

Wat zal je ontdekken?

- Hoe je met het concept van fit20 gezonder kan leven.

- Hoe je als ondernemer jouw bedrijf in 7 stappen kan transformeren naar een succesvolle zelfsturende onderneming die jou toelaat het leven te leiden dat jou gelukkig maakt.

- Concrete en direct toepasbare tips om zowel jouw bedrijf als je lichaam te optimaliseren.

Naast een zeer boeiende en leerrijke avond is er ook ruim de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers.

Timing:

19 u: Netwerken

19u30: Jarno De Smet met 7 Stappen naar een Zelfsturend Bedrijf

20u30: Marc God met Sporten Anders Bekeken

21u: Netwerken

22u: Einde

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen