Bus naar Tilquin English Beer Festival 2023

Venster Acties

Bus naar Tilquin English Beer Festival 2023

De Gentse Biervereniging voorziet een pendelbus vanuit Gent naar Tilquin English Beer Festival 2023. En jij mag er bij zijn!

Door De Gentse Biervereniging vzw

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 29 apr. 2023 10:30 - 20:00 CEST

Locatie

Gueuzerie Tilquin 110 Chaussée Maieur Habils 1430 Rebecq Belgium

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 9 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Algemeen: Je betaalt om mee te kunnen rijden met de bus. Je ticket voor het festival koop je zelf vooraf of aan de deur.

Lid van de Gentse Biervereniging vzw? Dan krijg je een korting op de prijs.

Geen lid? Je kan een ticket kopen met lidgeld voor een jaar inbegrepen voor slechts 10 euro meer.

Planning

Vertrek: P&R Arsenaal, Gentbrugge, 10.30 stipt

Terug: Tussen 19u30-20u komen we terug op Gents grondgebied

Eten: Je kan je picknick meebrengen, ter plekke eten aanschaffen, schooien of sterven van den honger. (wie diezelfde ochtend bij Bakker Bernard boterkoeken wil kopen komt best ruim een uur op voorhand.. not kidding)

Over de organisator

Georganiseerd door
De Gentse Biervereniging vzw

Sedert 28 augustus 2009 is de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad Gent een bierproeversvereniging rijk: Op die datum werd een eerste openingsactiviteit georganiseerd, een bierdegustatie in het bekende Gentse biercafé “Het Waterhuis aan de Bierkant”.
We organiseren een 10-tal activiteiten per jaar zoals degustatieavonden, blindproeverijen, avonden rond “bierige” evenementen (eventueel met gastspreker) en brouwerijbezoeken. Eind augustus organiseren we een eigen bierfestival. Naast de organisatie van eigen activiteiten staan ook bezoeken aan andere bierfestivals regelmatig op de agenda

De Gentse Biervereniging is een waarnemend lid van de nationale bierproeversvereniging “VZW Zythos” dat op zichzelf lid van de Europese BierConsumenten Unie. De Gentse Biervereniging streeft dezelfde doelstellingen als Zythos na, weliswaar op kleinere schaal, door plaatselijke acties. Geïnteresserden krijgen de keuze om zich enkel lid te maken van De Gentse Biervereniging Vzw (aan 10€/jaar) en/of van de nationale vereniging Zythos met verschillende eigen ledenvoordelen en een abonnement op het tijdschrift De Zytholoog (aan 20€/jaar). Als je de beide lidmaatschappen combineert kost het je m.a.w. 30€/jaar.

 

Vanaf € 14,83