€ 7 – € 25

Boekvoorstelling 'Projecten begrijpen en organiseren'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Projectmanagement wordt vaak in één woord genoemd met 'grote projecten' en ICT-projecten. Maar op je werk word je betrokken bij allerlei kleine en grote projecten, gaande van een verhuis over het organiseren van een event tot een gesubsidieerd project. We realiseren ons vaak niet dat ook deze projecten een plan van aanpak verdienen, en gooien er ons enthousiast – maar vaak onwetend – in.

An Gaublomme en Rudi Madalijns geven in dit interactieve gesprek een kader aan iedereen die een dergelijk project met meer kennis van zaken (en meer kans op succes!) wil aanpakken. Met praktijkgerichte voorbeelden en tips overlopen ze alle schakels in de cyclus van zowel grote als kleine projecten. Bovendien bekijken ze het project niet alleen vanuit het oogpunt van de projectleider, maar bieden ze een houvast aan alle deelnemers van het project.
Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

An Gaublomme is docent projectmanagement aan HoGent bij de vakgroep commerciële economie en ondernemerschap. In haar academische carrière heeft zij ruime ervaring met de begeleiding van studenten in maatschappelijk verantwoorde projecten en evenementen.

Rudi Madalijns is verbonden aan de faculteit bedrijf en organisatie van de HoGent (hogeschool Gent). Hij heeft een ruime internationale ervaring in Change Management projecten en Business Development projecten bij verscheidene multinationals. Hij behaalde een MBA aan Villanova University, PA, USA.

An Gaublomme & Rudi Madalijns. Projecten begrijpen en organiseren. De weg naar een geslaagd project. Lannoo, 2017.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen