Boekvoorstelling - Geïntegreerde zorg

Boekvoorstelling - Geïntegreerde zorg

Venster Acties en details

€ 50

Datum en tijd

Locatie

AZ Sint-Maarten

Liersesteenweg 435

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

We nodigen je van harte uit voor de boekvoorstelling van Geïntegreerde zorg.

Over dit evenement

Geïntegreerde zorg

De zorg in ons land is nog steeds van een hoog niveau. Maar meer en meer wordt duidelijk dat het systeem in al zijn voegen kraakt. De oorzaak: het is nog steeds te veel gericht op genezen, eerder dan op 'zorg dragen' voor mensen. Vrijwel iedereen, van beleidsmensen tot praktijkmensen, pleit voor geïntegreerde zorg als de weg vooruit, maar de kloof tussen woord en daad blijkt wel heel weerbarstig te zijn.

In dit boek kijken 25 experten uit alle hoeken van de zorg, vanuit de concrete realiteit van wat zich vandaag afspeelt in het zorg- en welzijnslandschap, naar wat er wél al kan en naar wat er nog meer mogelijk is.

Over de auteurs:

Jo Vandeurzen is voormalig Vlaams minister bevoegd voor welzijn, volksgezondheid en gezin.

Stef Steyaert is verandermanager voor de reorganisatie van de eerstelijnszorg in Vlaanderen. Hij is oprichter van WhoCares?, een consultancybedrijf dat zich richt op samenwerking in zorg en welzijn.

Programma:

19u00: Ontvangst

19u30: Jo Vandeurzen introduceert het boek Geïntegreerde zorg. Stef Steyaert gaat in gesprek met Frank Vandenbroucke (minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid) en Hilde Crevits (Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin). Tussendoor is er ruimte voor debat en gesprek met het publiek en mensen uit de praktijk.

20u45: Receptie

Afbeelding van Boekvoorstelling - Geïntegreerde zorg
Afbeelding van Boekvoorstelling - Geïntegreerde zorg

Delen met vrienden