Boekvoorstelling De Rodenbachs: vechters en verzoeners door Erik Verdonck

Venster Acties

Boekvoorstelling De Rodenbachs: vechters en verzoeners door Erik Verdonck

Auteur Erik Verdonck stelt zijn boek voor en vertelt over de rol van de Rodenbach familie in de geschiedenis en literatuur.

Door Kenniscentrum ARhus

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 27 apr. 2023 19:00 - 21:00 CEST

Locatie

ARhus (verdieping -1, Het Verzonken Kasteel) De Munt 8 8800 Roeselare Belgium

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Iedereen welkom op de boekvoorstelling 'De Rodenbachs: vechters en verzoeners'. Auteur Erik Verdonck neemt je in zijn boek mee op een reis van 1750 tot 1900, waarbij je illustere figuren zoals Alexander Rodenbach, stichter van Brouwerij Rodenbach, Albrecht en Georges Rodenbach leert kennen in woelige tijden. Welke rol spelen de telgen van deze van oorsprong Duitse familie in de Belgische, Vlaamse en internationale geschiedenis en literatuur? Ontdek de mensen achter de vele maskers en ervaar de kracht van de Rodenbachs als vechters en verzoeners.

Tijdens de avond krijg je de mogelijkheid om het boek aan te kopen voor 27 euro, via bancontact.

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Over de organisator

Georganiseerd door
Kenniscentrum ARhus

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

€ 2,50 – € 5