€ 31,46

Boeklancering Start-up Survival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vlerick Business School

Reep 1

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Start-up Survival: Tacticals van 50 topondernemers

Als startend ondernemer is het niet eenvoudig om van je unieke droom een succes te maken. Het is vaak schipperen tussen klanten, je eigen team, de financiële balans en je privéleven. Hoe pak je dat aan?

In Start-up survival geven Jeroen De Wit en Robin Geers unieke antwoorden op veelgestelde vragen voor nieuwe ondernemers. Ze gaan in op de (soms onbeschreven) regels van succesvolle ondernemers en investeerders, die elk hun eigen successen en valkuilen meegeven. Geen vage algemene tips maar concrete do's-and-don'ts, en praktijken die hun nut bewezen hebben in topondernemingen.

Op dinsdag 22 mei lanceren de auteurs graag samen met u het boek. De voorstelling gaat door bij Vlerick Gent. (Routebeschrijving | Parking) Toegang kost € 31,46. (Toevallig ook de prijs van het boek, dat je achteraf mee naar huis krijgt + € 1,47 servicekosten voor je ticket(s))

De catering wordt verzorgd door Yes It’s You. (Naast drankjes zal er ook een foodtruck met hamburgers zijn.)

Programma

18u00 - Ontvangst
19u00 - Inleiding
19u15 - Keynote door Jeroen en Robin
20u00 - Netwerkreceptie
22u30 - Einde voorzien


Over de auteurs

Robin Geers wist zich op jonge leeftijd al te omringen door een netwerk van topondernemers en -investeerders. Hij schreef zijn eigen patent op 21-jarige leeftijd.

Jeroen De Wit is medeoprichter en CEO van Teamleader, dat zich richt op alles-in-één software voor online CRM, facturatie en projectmanagement. Teamleader werd gelanceerd in 2012 en is momenteel actief in meerdere EU-landen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vlerick Business School

Reep 1

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen