€ 24

Blood Red Shoes + Queen Kwong

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Blood Red Shoes, u weet wel, dat herrieschoppende duo genaamd Laura-May Carter (gitaar) en Steven Anstell (drums), dat al sinds 2004 sublieme op grunge, punk en noise geïnspireerde indierock produceert. Het tweetal bracht met 'It's Getting Boring By The Sea' en 'I Wish I Was Someone Better', twee single'tjes uit hun debuut uit 2008, zowaar uiterst meezingbare indie-anthems en was sindsdien niet meer weg te slaan van podia in binnen- en buitenland.

Fast forward drie albums en vijf jaar stilte later, wanneer de band eerder dit jaar terug keerde met Get Tragic, een fris vijfde album waarop ze méér experimenteren, méér buiten de lijntjes van de fuzzrock kleuren en nog meer verbazen.

Indiestyle: "De kracht van ‘Get tragic’ zit in de verfrissende elementen die steeds opduiken wanneer je een déjà-entendu krijgt. Heb je het even gehad met Carters (magnifieke) gejoel, dan neemt Ansell de zang wel even over. Begint de nadruk te veel op slome rock-’n’-roll te liggen, dan word je net op tijd getrakteerd op een verfrissende beat."

Support: Queen Kwong

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen