€ 10,50

BLACK LEATHER JACKET

Evenementdetails

Artiesten
Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ALBUM RELEASE SHOW

De voorbije maanden raasden de drie boys van Black Leather Jacket door het muzieklandschap met hun geweldige garage rock single ‘Village People’, die het tot de topdrie van De Afrekening en de playlist van 3FM Alternative (NL) schopte. Een lange, hete festivalzomer (Suikerrock, Lokerse Feesten, Rock Zottegem, etc…) dient zich aan.

Op 15 november is er de release van hun debuutalbum Tranquillizer. En dat wordt een bijzondere plaat: de band verlaat definitief de platgetrede paden van de Vlaamse polderrock en ontwikkelt een eigen, internationale klinkende sound: heldere garagerock, punk en rock ‘n’ roll. Gebald en nijdig, maar tegelijk gelaagd en intelligent. Bovendien laten de jongens ook invloeden van minder voor de hand liggende genres als psychedelica en zelfs een snuif progrock binnensijpelen.

Deze veelzijdigheid tilt Black Leather Jacket ver boven de middelmaat en zal Tranquillizer één van de sensaties van het plaatjaar 2019 maken, lekkere, vette rocksingles afgewisseld met ambitieuze en hoogstaande albumtracks. Een winnende combinatie.Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen