Venster Acties

Betalen met Payconiq by Bancontact

Tijdens deze sessie legt Jan Meulebrouck van CVO Creo jou stap voor stap uit hoe je met Payconiq aan de slag gaat.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ARhus De Munt (Verzonken Kasteel, verdieping -1) De Munt 8 8800 Roeselare Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Shoppen en betalen via een biepje? Met de app ‘Payconiq by Bancontact’ kan je bij de bakker, bij de kapper, op de markt, op café, in een webshop… snel, makkelijk én veilig betalen. Je scant een QR-code, geeft het te betalen bedrag in en bevestigt de betaling.

Wil je op restaurant de rekening delen of heb je geleend van een vriend? Ook daarvoor kan je deze app gebruiken! Want met Payconiq betaal je in een handomdraai je vrienden terug of zij jou.

Tijdens deze sessie legt Jan Meulebrouck van CVO Creo jou stap voor stap uit hoe je met Payconiq aan de slag gaat. Van installatie van de app tot het betalen via QR-codes en vereffenen van terugbetalingen.

Breng zeker jouw smartphone, bankkaart en bankkaartlezer mee.

TIP: Wil je naast Payconiq ook (beter) leren betalen met jouw smartphone? Bekijk dan zeker ook de sessies ‘Betalen met een bankapp’ op donderdagavond en ‘Leer jouw bankapp (beter) kennen’ op donderdagavond en zaterdagvoormiddag. Maak je je zorgen over jouw veiligheid en privacy bij online bankieren? Volg (online) de sessie ‘Van phishing tot kluisrekeningfraude: Febelfin over veilig online bankieren’ op dinsdagnamiddag.

Het volledige programma van de Veiliger Internet Week #VANRSL van 6 tot 11 februari vind je op www.arhus.be/veiliger-internet-week. Gratis, dankzij de steun van Stad Roeselare en Vlaanderen i.h.k.v. het actieplan Iedereen Digitaal.

De Veiliger Internet Week #VANRSL is een initiatief van ARhus, Politiezone RIHO en Stad Roeselare i.s.m. CVO CREO en Scala, Dienstencentra Motena, Digipunt RSL Op Post, Digipunt AZ Delta, Febelfin, Huis van het Kind Roeselare, Howest, Ligo MZWVL, Saamo en banken regio Roeselare: BNP Paribas Fortis, ING en KBC Bank & Verzekering. i.s.m. Palliatief Netwerk De Mantel

© Canva

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring