Verkoop beëindigd

Battle Ready Class 002

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Chiro Gust

15 Heidestraat

2560 Kessel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij klaar voor de volgende uitdaging?

Nooit eerder gedaan in België, een Navy Seal bootcamp voor iedereen! Beleef één dag van Navy Seal Hellweek. Haal jij de finish of moet je vroegtijd aan de bel trekken... Beleef een geweldig evenement dat je werkelijk op elk vlak zal uitdagen. Koud water, watersproeiers, zand, rook, drill instructeurs,... Kortom pure chaos. Battle Ready is voor iedereen die op zoek naar dat extra niveau van uitdaging.

Kan ik dat wel, zo'n Battleready?

Mensen die trainen op elite niveau (Navy Seals en andere special ops operators) is dit één van de eerste dingen die aangeleerd worden, je kan 20x meer dan jij momenteel denkt aan te kunnen. Dat geldt voor iedereen, in elke situatie. Dus ook voor jou! Wij houden rekening met het fitness niveau van onze deelnemers en zorgen ervoor dat iedereen met een optimale Battle Ready ervaring naar huis zal gaan.

Beleving op maat of met maten.

Battleready is een intensief fitness evenement georganiseerd door Spartiates VZW. Battle Ready is geen hersenloze fysieke beatdown: alles is perfect georchestreerd om je naar de juiste tools te gidsen die je nodig hebt om dit evenement en alle andere uitdagingen te overwinnen. Dit om persoonlijke groei, elite niveau teamwork en authentiek leiderschap te stimuleren. Je kan je perfect als individu inschrijven op met enkele vrienden. Wij zorgen ervoor dat er op het einde van het evenement een IJZERSTERK team staat en wie weet heb je wel enkele goede vrienden bijgemaakt!

Is Battleready een obstacle run:

Battle Ready is geen obstacle run, Battle Ready is een evenement waarop jij één dag van Navy Seal Hellweek meemaakt. Dit evenement draait om het verleggen van je grenzen, jezelf tegenkomen, teamwork en authentiek leiderschap ontdekken door behulp van fysieke oefeningen oa. lopen.

Wat is inbegrepen in de prijs van het evenement:

In de prijs zit water, eten en een kick-ass training inbegrepen. Bij voltooiing komt daar bovenop:

-Certificaat van voltooiing

-Medaille Battleready survivior

Hoe kan in mezelf best voorbereiden op dit evenement:

-+- 10 km lopen

-Een full body workout schema gecentraliseerd rond pushups, pull ups, sit ups en burpees.

-Een goede reden zoeken waarom je dit evenement wil voltooien.

Is Battle Ready voor iedereen:

Gezien de extreme natuur van het evenement moeten alle deelnemers minimum 18 jaar zijn. Ken uzelf: wij raden aan dat je minstens 5 km moet kunnen lopen, een set van 50 opeenvolgende burpees, 50 pushups en 50 situps moet kunnen.

Wat moet ik meebrengen:

-Minstens 1 korte zwarte trainingsbroek

-Minstens 1 paar loopschoenen

-Minstens 2 witte t-shirts met je achternaam op de voorzijde gestencild

-1 waterfles

-Rugzak die tot minstens 15kg geladen kan worden.

-Slaapmateriaal (matras en slaapzak)

T-shirts kunnen er plaatse nog aangekocht worden.

Hoe lang duurt Battle Ready:

Het trainingsevenement begint vrijdagavond. Wij voorzien slaapplaats, er zal dan een briefing volgen en zaterdagochtend barst de hel los. We zullen rond 18uur eindigen met een ceremonie voor diegene die Battle Ready voltooid hebben. (Voor diegenen die niet vanaf vrijdag avond aanwezig kunnen zijn raden we aan om zaterdag tegen 6:30 uur aanwezig te zijn op het terrein.

Hoewel wij hopen dat de volledige groep het haalt kan je op elke moment stoppen. Even aan de bel trekken volstaat om Battle Ready te beëindigen.

Gebeuren er terugbetalingen:

In het uitzonderlijke geval dat het evenement niet kan doorgaan zal er terugbetaling zijn. Bij niet opdagen of andere zal er geen terugbetaling gebeuren.

Datum en tijd

Locatie

Chiro Gust

15 Heidestraat

2560 Kessel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen