€ 43,13

Battle Ready Class 002

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Chiro Gust

15 Heidestraat

2560 Kessel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

www.battleready.be

Inhoud en doel

Voor mensen die trainen op eliteniveau (Navy Seals en andere special ops operators) is volgend concept één van de eerste dingen die aangeleerd worden: je kan 20x meer dan je momenteel denkt aan te kunnen. Dat geldt voor iedereen, in elke situatie.

Wij bieden u deze zeldzame kans om uw innerlijke kracht te ontdekken.

Battleready is een intensief fitness evenement georganiseerd door Spartiates VZW. Het doel is duidelijk: het wegnemen van je zelfopgelegde limieten en het vergroten van je capaciteiten als atleet en als mens. Dit doen we aan de hand van geteste en bewezen technieken. Battleready is dan ook enkel voor diegenen die klaar zijn om een intense fysieke uitdaging aan te gaan en klaar zijn voor verandering. Onze coaches zullen je naar je fysieke limieten brengen, je minder sterke kanten blootleggen en bouwen op je kracht. Battleready is geen hersenloze fysieke beatdown: alles is perfect georchestreerd om je naar de juiste tools te gidsen die je nodig hebt om dit evenement en alle andere uitdagingen te overwinnen. Dit om persoonlijke groei, eliteniveau teamwork en authentiek leiderschap te stimuleren.

Vooraf inschrijven is verplicht, er is een beperkt aantal plaatsen.Veelgestelde vragen

Wat zijn de deelnamevoorwaarden?


De minimumleeftijd is 18 jaar. Gezien de extreme aard van de te leveren inspanning, vragen wij aan alle deelnemers om een gezondheidsverklaring te ondertekenen en om realistisch te zijn over hun eigen fysieke gezondheid. De vereniging voorziet de nodige EHBO-voorzieningen, zodoende kan de organisatie nooit verantwoordelijk gesteld worden voor letsels die u oploopt of veroorzaakt bij uzelf of anderen.

Hoe verloopt het evenement en hoe lang duurt het?

De ontvangst is vrijdag 31 augustus tussen 19:00 en 21:00, met een kennismakingsmoment en aansluitend een introductie. Zaterdag vindt de bootcamp zelf plaats, met een afsluitingsceremonie rond 19:00. Hierna wordt (optioneel) afgesloten met eten en drinken tot 22:00.


Wat moet ik meebrengen naar het evenement?

-Minstens 1 korte zwarte trainingsbroek
-Minstens 1 à 2 witte T-shirts met je achternaam op de voorkant gestencild (dit kan ook ter plaatse gedaan worden)
-Minstens 1 paar loopschoenen
-1 waterfles
-Rugzak die tot minstens 15kg geladen kan worden
-Slaapmateriaal (matras en slaapzak)

De trainingsbroeken en T-shirts kunnen ook ter plaatse aangekocht worden.


Wat zijn de eet-en drinkvoorzieningen?

Vrijdagavond zijn snacks en dranken plaatselijk tegen schappelijke prijzen te verkrijgen. Zaterdag zijn ontbijt en lunch inbegrepen in de prijs van het evenement en na afloop zijn avondeten en drank vrij aan te kopen.


Wat zijn de slaap-en sanitaire voorzieningen?

Er zijn slaapzalen, toiletten en douches voorzien.


Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er is voldoende parkeermogelijkheid voorzien. Gezien de extreme aard van het evenement en de vermoeidheid die daarbij hoort, is het aangeraden om achteraf vervoer met chauffeur te voorzien.


Zijn toeschouwers toegelaten?

Toeschouwers en supporters zijn niet toegelaten.


Zijn er terugbetalingen?

In het uitzonderlijke geval dat het evenement niet kan doorgaan zal er terugbetaling zijn. Bij niet opdagen of andere zal er geen terugbetaling gebeuren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Chiro Gust

15 Heidestraat

2560 Kessel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen