Basiscursus Fotografie | Kamera Express Turnhout | Module 1 | SONY

Venster Acties

Basiscursus Fotografie | Kamera Express Turnhout | Module 1 | SONY

Wil jij meer halen uit jouw camera en de mooiste foto's maken? Dan is onze (driedelige) basiscursus fotografie iets voor jou!

Door Kamera Express Turnhout

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 10 jun. 2023 09:30 - 13:00 CEST

Locatie

Kamera Express Turnhout 15 Everdongenlaan 2300 Turnhout Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wil jij meer halen uit jouw camera en de mooiste foto's maken? Dan is onze (driedelige) basiscursus fotografie iets voor jou!

----

DEZE CURSUS BETREFT MODULE 1 voor SONY gebruikers!

----

In module 1 leer je alles over jouw Sony camera: hoe werkt het en welke onderdelen zijn er? Ook krijg je inzicht in de belangrijkste instellingen en hoe je deze op jouw model kunt instellen. Je gaat direct aan de slag en leert je eigen camera goed gebruiken.

In module 2 gaan we dieper in op de samenhang tussen ISO, sluitertijd en diafragma. Je krijgt inzicht in hoe deze componenten elkaar beïnvloeden.en hoe je ze creatief kunt gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen.Je gaat je kennis ook toepassen in praktische oefeningen zo ontwikkel je het inzicht en de vaardigheden om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

In module 3 leer je hoe je jouw ogen kunt gebruiken als het belangrijkste instrument om sprekende foto's te maken. In deze inspirerende module ontrafelen we de geheimen van beroemde fotografen. Welke ingrediënten gebruiken zij om sprekende foto’s te maken? Je gaat leren kijken en leert het mooiste licht herkennen. Wat is een mooie achtergrond? Welk standpunt neem je in? Hoe bouw je een beeld op tot een mooie compositie en wat is het juiste moment om af te drukken?

Of je nu net begint met fotografie of al een tijdje bezig bent, deze cursus biedt voor ieder wat wils. Het is een interactieve cursus waarin je leert werken met je eigen camera. Na afloop van deze cursus ben je in staat om mooie foto’s te maken en heb je een stevige basis gelegd voor verdere ontwikkeling in de wondere wereld van de fotografie.

Het mooie van deze basiscursus fotografie is dat je de modules apart kunt volgen. Je hoeft dus niet alle drie de modules te doen. Als je bijvoorbeeld al bekend bent met de basisprincipes van je camera, dan kun je de eerste module overslaan en direct instappen bij de tweede module.

Prijs per module: 49 euro

Schrijf je nu in en ontdek de creatieve mogelijkheden van fotografie!

Over de organisator

Georganiseerd door
Kamera Express Turnhout