Artyshock - Over hoedjes en kalfjes

Venster Acties

Artyshock - Over hoedjes en kalfjes

Een muzikale poppenvoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Berghine Dendermondesteenweg 437 9070 Destelbergen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Een muzikale kijk- en genietvoorstelling, waar de kleinsten van zullen smullen: slaperige muzikanten, levende slaapmutsen, papieren hoedjes en een echte hoedenmaker, die uit zijn kraam de mooiste hoeden tevoorschijn tovert. Elke hoed is anders, elke hoed heeft zijn eigen verhaal. Een hoed van de oude hoedenmaker is nooit zomaar een hoed. Soms komt een hoed zelf tot leven, soms verandert hij je hele leven.

Theater Hutsepot is winnaar van de kinderjury 2015 op het Spekken Kindertheaterfestival van Gent.

De voorstelling gaat door in zaal Berghine (Dendermondesteenweg 437) en is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?

Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (1,2 euro). Voor tickets aan kansentarief neem je contact op met de jeugddienst: 09 218 72 00 - jeugd@destelbergen.be

Zijn de plaatsen genummerd?

Neen.

Is er opvang voor de kinderen voorzien?

Neen. Er wordt geen begeleiding voorzien vanuit de organisatie.

Moet ik als ouder, grootouder ... ook een ticket kopen?

Ja.

UiTPAS?

- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …

- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.

- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

€ 6